to the three of you who read this blog:

so sometimes i put a “more” link in my blog posts that takes you to, well, “more” of the post because i think they look really long on the home page. however, im getting some complaints that the link doesn’t work. or that it crashes computers.

and by “some complaints,” i mean, one guy told me this.

basically im just wondering if this happens to a lot of you guys or not. and then i will take such information into consideration when i want to use the “more” link in the future.

note: i may just ignore your comments on this though, because in the end it’s my blog and i can do what i want to.

ha.

remember, your opinion is important to me.

  • Share/Bookmark

Comments (0)

  1. Sandy

    Well, I had to scroll down 3 or 4 posts to find a “more” link and followed it. Following it did not cause a “crash.” But did you place the “more” there after the original post. I thought I had read it orginally without the link.
    Sandy

    Reply
  2. crystalsuelindell

    i DID add it in after, because i thought the post looked too long.

    glad to hear it didn’t screw up your computer.

    Reply
  3. scvegan

    Works fine for me.

    Reply
  4. Lyndon

    Seems to work fine for me.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>